TÜRKİYE DE ASAYIŞ ALLAH'A EMANET ORTALIK KEL ALİNİN BAĞINA DÖNDÜ.HERKES KABADAYI.

TÜRKİYE DE ASAYIŞ ALLAH

Seyhan Belediyesi Müdürü polise silah çekti! Araçtan uyuşturucu çıktı

Adana'da uygulama yapan polisin dur ihtarına uymayarak kaçan, daha sonra yakalanınca silah çekerek polise "Sizi geberteceğim" sözleriyle tokat atmaya çalışan Seyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü tutuklandı. Belediyenin kiralık aracında ise 28 gram bonzai ele geçirildi.
Adana'da polis çevirmesinden kaçtıktan sonra, yakalanınca silah çekip tokat atmaya çalışan Seyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü tutuklandı. Yanındaki 2 şahıs ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalırken belediye aracında bonzai bulundu.


DUR İHTARINA UYMAYIP KAÇTI
Seyhan ilçesinde 20 Nisan günü iddiaya göre polis ekipleri uygulama yapmaya başladı. Bir süre sora polis bulvardan gelen kamyoneti durdurmak istedi. Ancak dur ihtarına rağmen kamyonetin sürücüsü infaz koruma memuru Mehmet Ali Ş. durmayarak yoluna devam etti.

"SİZİ GEBERTECEĞİM"
Polis ekipleriyle araç arasında bir süre yaşanan kovalamaca sonrasında kamyonet durduruldu. Kamyonette bulunan Mehmet Ali Ş., Seyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Selahattin Ş. ve Ahmet B. araçtan inmedi. Müdür Selahattin Ş. araca yaklaşan polise tokat atmaya çalışıp elini beline atarak, "Siz kimsiniz? Sizi geberteceğim" diye bağırarak silah çıkartıp polise doğrulttu.

POLİS BİBER GAZI KULLANDI
Polis şahsa biber gazı sıkıp etkisiz hale getirip silahı aldı. Ancak şahıs polise yumruk ve tekme atarak mukavemet göstermeye devam etti. Diğer iki şahıs da Selahattin Ş.'yi kurtarmak için polise mukavemet gösterince polis biber gazı kullandı.

28 KİLO BONZAİ ELE GEÇİRİLDİ
Mehmet Ali Ş. etkisiz hale getirilirken, diğer şahıs yaya olarak kaçmaya çalıştı. Polis şahsı da kovalama sonrası yakaladı. 3 şahıs da gözaltına alındı. Polis Selahattin Ş.'nin polise doğrulttuğu silaha el koydu. Araçta yapılan aramada ise 28 gram bonzai ele geçirildi. Sürücüye de alkollü araç kullanmaktan işlem yapılarak araçta bağlandı.

BELEDİYENİN KİRALIK ARACI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI
Aracın Seyhan Belediyesinin kiralık aracı olduğu ortaya çıkarken polis zanlıların ifadesini aldıktan sonra "dur ihtarına uymama, görevli memura mukavemet, tehdit, hakaret, görevli memuru silah doğrultma, uyuşturucu bulundurma" suçlarından adliyeye sevk etti. Şüphelilerden Selahattin Ş. tutuklanırken, diğer iki şüpheli tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Polise silah çeken Seyhan Belediyesi Müdürü tutuklandı! Araçtan uyuşturucu çıktı

Polise silah çeken Seyhan Belediyesi Müdürü tutuklandı! Araçtan uyuşturucu çıktı


"HABER ESENGÜL"
 KRAL 71

 



Başlık

15.7°