siyaset

siyaset Haberleri

TÜRK YILMAZ HİZMETTEN YILMIYOR.

TÜRK YILMAZ HİZMETTEN YILMIYOR.

kırıkkale de MHP'nin 3 belediyesi var üçü de biri birinden üstünler iki ilçe bir beldesi bulunan belediye başkanları Allah için üçü de biri birinden özverili çalışıyor.

sulakyurt belediye başkanı İsmail bildik,yahşihan belediye başkanı Osman Türkyılmaz hacılar belde başkanı Mehmet Koyuncu diğer belediyeler ile mukayese edilirse MHP'li belediyelerin kantar topları biraz kaçık çünkü diğerlerine göre biraz ağır basıyorlar.zira tanıdığımız MHP li belediyelerin başkanları örnek vermek gerekirse "BARTIN BELEDİYE BAŞKANI CEMAL AKIN"
seçilemiyecek yerden seçildi kaç devredir belediye başkanı.örnek vermek gerekirse yahşihan belediye başkanı osman Türkyılmazda akıllara gelmeyen projeler üreterek partisinin ve kendisinin kalite formunu üretmeye çalışyor.şöyle ki:

Kırıkkale’nin Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, düzenlediği halk toplantılarında vatandaşlara yapımı devam eden ve tamamlanan yatırımlarla ilgili bilgiler verdi.
Kırıkkale'nin Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, düzenlediği halk toplantılarında vatandaşlara yapımı devam eden ve tamamlanan yatırımlarla ilgili bilgiler verdi.


Kırıkkale'nin Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, ilçede halk toplantıları düzenlemeye devam ediyor. Vatandaşlarla bir araya gelen Türkyılmaz, birim müdürleri ile birlikte devam eden ve tamamlanan projeler hakkında bilgi verdi.


Türkyılmaz, "Seyrantepe Mahallesi'nde bulunan Park City Sitesi Sakinleri ile düzenlemiş olduğumuz halk toplantısında bir araya geldik. Site sakinlerimizin taleplerini dinlediğimiz toplantımızda minik Eymen'in itfaiye aracına binme hayalini de gerçekleştirdik. Bizleri misafir eden vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

"HABER SATI ÇETİNER"
GERÇEKLERİ BİZ YAZARIZ.



Anahtar Kelimeler: YILMAZ HİZMETTEN YILMIYOR.

Başlık

25.7°