TEŞEKKÜRLER MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ.

TEŞEKKÜRLER MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ.

YOK CANIM ANLAYAN YOK BEN HADIMIM DİYORUM ÇOLUK ÇOCUK NASIL DİYE SORANLAR VAR?


TERAZİSİ TEZZEK OLANIN GRAMI DIŞKIDAN OLURMUŞ.İKİ ÜÇ AYDIR MÜFETTİŞE CEVAP VERLEYE ÇALIŞAN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OKULLARA KÜTÜPHANE AÇIYORMUŞ.
BENİM KARDEŞİM SİZ KIRIKKALEYE MÜDÜR OLARAK ATANALI KAÇ YIL OLDU MÜFETTİŞLERİ ETKİLEMEYEMİ ÇALIŞIYORSUNUZ ÖNCE BİR TEMİZE ÇIK SUÇSUZ OLDUĞUNU TANITLA DEĞİL KÜTÜPHANE İSTERSEN OKULLARA MARKET AÇ VALLAHİ VALİ BEYEDE TEŞEKKÜRLERİMİN KABULÜNÜ ARZ EDİYORUM GALİBA CİMER TALİMATLARINA DA HARFİYEN UYUYOR.

KÜTÜPHANE AÇILIŞI

Yer: Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi

Tarih:14.12.2021

Saat:11.00

Adres: Bağlarbaşı Mahallesi Köroğlu Caddesi No: 8 Merkez Kırıkkale (Nokta Camii yanı)

Katılımcılar:

1- Bülent Tekbıyıkoğlu - Kırıkkale Valisi

2- Özgür Türk - Millî Eğitim Bakanlığı Bilgi İşlem Genel Müdürü

 Kırıkkale’de tüm okullar kütüphaneye kavuşturuldu

“Kütüphanesiz Okul Kalmayacak” projesi kapsamında 45 okuldaki çalışmalar tamamlanarak tüm okullar kütüphaneye kavuşturuldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde Millî Eğitim Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hayata geçirilen proje kapsamında yurt genelindeki okullarda olduğu gibi Kırıkkale kent genelindeki tüm okullardaki çalışmalar tamamlandı.

İlkokuldan meslek liselerine, anaokullarından ortaokullara rengarenk tasarım ve görünümlere kavuşturulan kütüphaneler, zengin kaynak içerikleri ile öğrencilerin hizmetine sunuldu.

21 ilkokulda, 16 ortaokul ve 8 lise olmak üzere toplamda 45 okuldaki tüm çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte il genelinde bulunan 236 okulun tamamı kütüphaneye kavuşturulmuş oldu.


"NEŞTER"

 

KRAL 71



Başlık

24.9°