TEŞEKKÜRLER KIRIKKALE VALİSİ TEŞEKKÜRLER BAHATTİN AKYÖN.

TEŞEKKÜRLER KIRIKKALE VALİSİ TEŞEKKÜRLER BAHATTİN AKYÖN.

bir zamanlar M KEK piyade tüfeği Kırıkkale yi dünyaya tanıtmıştı şimdi de sen dünyaya Kırıkkaleyi tanıtıyorsun.

Kırıkkale'de organize edilen uluslararası Road Race Kırıkkale 2.2 UCI bisiklet yarışlarının 2. gününde, vatandaşların katılımıyla halk turu düzenlendi.
Kırıkkale Valiliği himayelerinde Uluslararası Bisiklet Birliği ve Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen Road Race Kırıkkale 2.2 UCI bisiklet yarışının 2. gününde, elit erkekler etabının ardından vatandaşların katılımıyla halk turu düzenlendi. Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, kaymakamlar ve protokol üyeleri, vatandaşlarla birlikte 3 kilometrelik parkurda bisiklet kullandı. Annesi ile birlikte tura katılan 3,5 yaşındaki Ahmet Göktürk ise dikkatleri üzerine çekti. Vali Tekbıyıkoğlu, Türkiye Bisiklet Federasyonu Asbaşkanı Bahattin Akyön ve protokol üyeleri tarafından yapılan çekilişle 30 kişiye bisiklet hediye edildi.
Halk turunu da organizasyonun için dahil ettiklerini ifade eden Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, "Devlet tarafı bir ekip olduğu gibi federasyon tarafıyla da bütünleşik olduğu gibi Millet vatandaş tarafıyla da tam bir ekibiz. Sizin buraya iştirakınız bana büyük bir memnuniyet veriyor. İnşallah seneye daha çok büyük yarışları hep beraber yapacağız" diye konuştu.

 

        "NEŞTER"
İLKEMİZ GERÇEKLERİ YAZMAKTIR.

 



Başlık

28.9°