MHP'NİN DERNEK ZİYARETLERİNDE ÇİÇEKLER GÖNÜLLERİ ISITTI.

MHP

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Disiplin Kurulu (MDK) Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, MHP Kırıkkale İl Başkanı Av. Murat Abalı, MHP Merkez İlçe Başkanı Faruk Akbulut ve diğer parti yöneticileri Kırıkkal

Türkiye Harp Malulü, Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şube Başkanlığını, Vatan İçin Can Verenler Derneğini ve Kırıkkale Engelliler ve Engelsiz Yaşamı Destekleme Derneğini ziyaret etti.

MHP’Lİ ÖZTÜRK: ÇİÇEKLER SOLMADAN GÖNÜLLERE ERİŞSİN

MHP’li heyetin Türkiye Harp Malulü, Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesi ziyaretinde, “Özveriyle anıları yaşatanların ve farkındalık yaratanların yanındayız,” diyen MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, “Bugün İl ve İlçe Başkanlarımız ve parti yöneticilerimizle birlikte ziyaret ettiğimiz derneklerimiz esasında karda kışta, gece gündüz demeden kısıtlı imkânlarıyla kahramanlarımızın, yiğitlerimizin şehitlerimizin anılarını yaşatmaya çalışmakta, diğer taraftan da farkındalık yaratmaya gayret göstermektedirler. Bizler her daim olduğu gibi sürekli yanlarında olmaktan, onların her ihtiyacına çare bulabilmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Paylaşımcı ve sorumlu siyaset anlayışımızın gereği, bu soğuk kış günlerinde dernek üyeleriyle bir araya gelerek, ihtiyaçlarını belirlemek ve bir hoş bir seda bırakabilmek esas önceliğimizdir. Bugün partimize gelen çiçekleri solmadan, kurutmadan tazeyken derneklerimizle, yani şehit anne ve babalarımızla, onların yakınlarıyla, engelli kardeşlerimizle paylaşarak yürekleri ısıtmak, gönüllere erişmek istedik. Gerçekten büyük bir özveriyle çok güzel faaliyetlerde bulunuyorlar. Bizler de MHP olarak her daim yanlarında olmaya gayret gösteriyoruz,” diye konuştu.

MHP İL BAŞKANI ABALI: “MHP TÜM DERNEKLERİMİZİN YANINDADIR”

Dernek ziyaretleri sırasında görevine yeni atanan MHP İl Başkanı Av. Murat Abalı da söz alarak, “Bizim faaliyet dönemimizde MHP İl Başkanlığımız, ziyaret ettiğimiz derneklerimizin 7/24 yanlarındadır ve yanlarında da olacaktır. Onların her ihtiyacına yardımcı olabilmek bizi onurlandırır. Başta milletvekilimiz, Ankara’daki uçbeyimiz Av Halil Öztürk olmak üzere, tüm parti teşkilâtlarımızla, belediyelerimizle onların her türlü dernek faaliyetlerinde bundan önce olduğu gibi yanlarında olacağız. Birlikten, beraberlikten güç doğacağına olan inancımız, her daim bizlerin yol göstericisi ve motivasyon kaynağımız olacaktır,” dedi.

MHP MERKEZ İLÇE BAŞKANI AKBULUT HER ZAMAN BERABERİZ

MHP’nin ziyaret heyetinde yer alan MHP Merkez İlçe Başkanı Faruk Akbulut da, “Önceki muhtarlık görevimiz nedeniyle sık sık bir araya geldiğimiz derneklerimizi, bu kez MHP olarak, Merkez İlçe Başkanı olarak ziyaret ediyoruz. İl Başkanımızın da ifade ettiği üzere, milletvekilimiz Av. Halil Öztürk ve parti yöneticilerimiz, her daim bu güzide derneklerimizin yanında olmuştur ve olacaktır. Önceliğimiz ve çalışmalarımız kendileriyledir. Bu ziyaretlerimiz karşılıklı olarak daha sık olacaktır,” diyerek, MHP’nin sosyal alandaki hizmetlerinin daha da artacağını belirtti.


"HABER EDİTÖRÜMÜZ MELİKE AL"
(GERÇEKLERİ BİZ YAZARIZ)

         KRNAL 71



Başlık

27°