KESKİNDE GERİYE DÖNÜŞ MÜ BAŞLADI?

KESKİNDE GERİYE DÖNÜŞ MÜ BAŞLADI?

BUNDAN 60 YIL ÖNCELERİ KIRIKKALE NİN BAZI İLÇELERİNDE VE KÖYLERİNDE SAYISIZ CİNAYET VE YARALAMA OLURDU HEP DE ARAZİ VE NAMUS MEVHUMUNDAN İLERİ GELİRDİ YAŞI MÜSAİT OLANLAR BİLİRLER.

ÖRNEĞİN İLÇELER İÇERİSİNDE BALIŞEYH,KESKİN İLÇELERİNDE HADİSELER ÇOK OLURDU ÖZELLİKLE BALIŞEYHİN OBA,HIDIRŞIH,AYDIŞEYH KÖYLERİ BAŞI ÇEKERKEN KESKİNİN BARAK OBASI,CABAT, MAŞAT,CECELİ,OLUNLU VE ARAP(KURŞUNKAYA) KÖYLERİNDE ÇOK HADİSELER OLURDU SEVGİLİ OKURLARIMIZ DİKKAT EDERSENİZ BU GÜNLERDE ADETA KESKİNDE GERİYE DÖNÜŞ BAŞLADI GİBİ ALLAH ASAYİŞÇİLERE KOLAYLIKLAR VERSİN.
Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan kavgada pompalı tüfekle vurulan 71 yaşındaki şahıs ağır yaralandı.

Olay, Keskin ilçesine bağlı Seyfili köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıkan tartışmada N.K. isimli şahıs, M.T.'yi (71) pompalı tüfekle vurdu. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan M.T., ambulansla Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan M.T.'nin sağlık durumun ağır olduğu öğrenildi. Keskin İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, olayın şüphelisi N.T.'yi yakalamak için çalışma başlattı. Olaya ilişkin başlatılan soruşturma ise sürüyor.

"NEŞTER"


KRAL 71 GÖRDÜĞÜNÜ VE DUYDUĞUNU YAZAR.



Anahtar Kelimeler: KESKİNDE GERİYE DÖNÜŞ BAŞLADI?

Başlık

27°