JANDARMAYI KIR BEKÇİSİNE ÇEVİRENLER UTANSIN.BÜTÜN CANLI VARLIKLARIN CAN GÜVENCESİ.

JANDARMAYI KIR BEKÇİSİNE ÇEVİRENLER UTANSIN.BÜTÜN CANLI VARLIKLARIN CAN GÜVENCESİ.

KIRIKKALE İL JANDARMA KOMUTANLIĞI BASIN BÜLTENİ Kolluk Devriye faaliyeti esnasında Hacılar Beldesinde yaralı halde bulunan Şahin kuşu yavrusuna rastlanılmıştır.

Hacılar jandarma karakol komutanlığı asayiş timi ile birlikte Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü’ne haber verilmiş olup, yaralı halde bulunan Şahin kuşunun tedavisinin yapılması ve ardından doğal ortamına bırakılması amacıyla Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü personellerine teslim edilmiştir.

04.07.2023 günü saat 10.00 sıralarında Önleyici Kolluk Devriye faaliyeti esnasında Hacılar Beldesinde yaralı halde Şahin kuşu tespit edilmiş olup; konu ile ilgili olarak Hacılar Krk ve Çevre Tim personelince Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ile koordine kurularak yaralı şahin kuşu görevli personele teslim edilmiştir.

05.07.2023 günü Önleyici Kolluk Devriye faaliyeti esnasında Bahşılı İlçesi Karaahmetli köyü mevkin de yaralı halde bulunan Leylek kuşuna rastlanılmıştır. Bahşılı jandarma karakol komutanlığı asayiş timi ile birlikte Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü’ne haber verilmiş olup, yaralı halde bulunan Leylek kuşunun tedavisinin yapılması ve ardından doğal ortamına bırakılması amacıyla Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü personellerine teslim edilmişt

        "NEŞTER"
İLKEMİZ GERÇEKLERİ YAZMAKTIR.

 

 



Başlık

19.2°