İYİ PARTİ İSTANBUL İL BİNASINA SALDIRIDAN SONRA

İYİ PARTİ İSTANBUL İL BİNASINA SALDIRIDAN SONRA

MERAL AKŞENER NE DEDİ? Silahlı saldırı sonrası İYİ Parti'nin İstanbul İl Başkanlığı'na giden Genel Başkan Meral Akşener,

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile son dönemde yaşadığı siyasi tartışma üzerinden sert ifadeler kullandı. Akşener, "Seçime 1.5 ay kala ve 'sayın Cumhurbaşkanı' demem lazım ama cumhurbaşkanları böyle konuşmazlar; Recep beyin üçüncü tehdidi üzerine partimiz hem birinci kattan hem üçüncü kattan taammüden -ben bir eski içişleri bakanı olarak konuşuyorum- kurşunlanmıştır.

Bunun anlamı şu; daha önce dendi ki bana 'bugünler iyi günlerin daha neler göreceksin'… dendi linçe uğradım. 'sen bu işleri yanlış yapıyorsun bayan' dendi. Evim basıldı. Velhasılkelam 'beni kendinle uğraşmaya mecbur bırakma, beni kendinle uğraştırma' denildi. Bugün de partimizin İstanbul il başkanlığı iki yerden kurşunlanmıştır. Türkiye bir kabile devleti olamaz. Bu ucube sistem üzerinden yönetilemez. Siyasi partilerin seçime 1.5 ay kala korkutulmaya çalışılması kabul edilemez. Biz korkmayız ama bu başka bir şey. Bu seçmene yapılan büyük bir haksızlık büyük bir hakarettir."

"MERAL AKŞENER'İ KORKUTACAK ADAM ANASINDAN DOĞMADI"
Akşener "Aziz milletim size sesleniyorum; bu ucube sistemin devamı halinde bugün bize yarın size. Meral Akşener'i korkutacak adam anasından doğmadı. Allah'tan başka bir kişiden korkuyorsam eğer Allah beni kahretsin. Korkmuyorum Recep bey. Ama sen cumhurbaşkanısın. Bu ülkenin tüm kadınlarının, tüm erkeklerinin, tüm gençlerinin, tüm çocuklarının namusunun şerefinin can güvenliğinin mal güvenliğinin korunmasından mesulsün. Evim basıldı, beraat ettiler. Linçe uğradım beraat ettiler. Biliyorum ki; mahkemelerin, polislerin bu olayın faillerini yakalayamayacak. Torunuma iftira attılar, beraat ettiler" dedi.

         "NEŞTER"
İLKEMİZ GERÇEKLERİ YAZMAKTIR.

 

 

 



Başlık

24.9°