eğitim ve öğretim

eğitim ve öğretim Haberleri

İŞTE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ BÖYLE OLMALI...

İŞTE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ BÖYLE OLMALI...

BİLGLİ, VAKURLU,MESLEĞİNE MÜDRİK,GEREK BİLGİSİNİ,GEREKSE MÜDÜRLÜĞÜNE TEVDİ EDİLEN EMTİAYI YERLİ YERİNDE KULLANMASINI BİLEN BİR MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ..

Kırıkkale’de 2022 eğitim yatırımları için Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in açıkladığı 370 milyon liralık bütçenin kullanımı için gerçekleştirilen değerlendirme toplantılarının ardından açıklamalarda bulunan Millî Eğitim Müdürü Hayati Telefoncu, "Şehrimizde bulunan 1 lise, 9 ortaokul ve 9 ilkokulda güçlendirme çalışmaları yapılacak.
Kırıkkale'de 2022 eğitim yatırımları için Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in açıkladığı 370 milyon liralık bütçenin kullanımı için gerçekleştirilen değerlendirme toplantılarının ardından açıklamalarda bulunan Millî Eğitim Müdürü Hayati Telefoncu, "Şehrimizde bulunan 1 lise, 9 ortaokul ve 9 ilkokulda güçlendirme çalışmaları yapılacak. Mühendislerimizce depreme dayanıksız olduğu belirlenen 1 lise, 2 ortaokul ve 2 ilkokulda yıkılıp yeniden inşa edilecek. Ayrıca şehrimize de 6 tane yeniden anaokulunun yapımı gerçekleştirilecek" dedi.


Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, geçen haftalarda gerçekleştirdiği Kırıkkale ziyaretinde, 2022 eğitim yatırımlarını 70 milyon liradan 370 milyon liraya çıkartma kararı aldıklarını açıklamıştı. Çıkartılan bütçe sonrası Vali Bülent Tekbıyıkoğlu başkanlığında gerçekleştirilen değerlendirme toplantılarında, eğitim kalitesinin artırılması için yeniden inşa edilmesi planlanan ve güçlendirme çalışmalarının yapılacağı okullar masaya yatırıldı. Okul öncesi, temel eğitim, ortaöğretim ve özel uygulama eğitimindeki ihtiyaçlar belirlendi.


"NEŞTER"

KRAL 71 GÖRDÜĞÜNÜ VE DUYDUĞUNU YAZAR:


 



Başlık

24.9°