İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ KIRIKKALE DE ÜÇ KURULUŞUN İŞ BİRLİĞİ İLE ETKİNLİK DÜZENLEDİ.

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ KIRIKKALE DE ÜÇ KURULUŞUN İŞ BİRLİĞİ İLE ETKİNLİK DÜZENLEDİ.

İl Sağlık Müdürlüğü Kırıkkale Üniversitesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile Şehit Suat Yalçın anaokulunda yürütülen “Tertemiz Yarınlar Okullarda Başlar” projesi kapsamında Sağlıklı Hayat Merkezi personellerimiz tarafında

Programda Sağlıklı Hayat Merkezi Sorumlu Hekimi Uzm. Dr. Dilek ENER tarafından katılımcılara hijyen konusunda sunum yapılarak, minik öğrencilere hijyen ve el yıkama ile ilgili genel kavramlar hakkında bilgi verildi. Hemşire Türkan AKÇI tarafından ise; doğru el yıkama teknikleri uygulamalı olarak ve minik öğrencilere pratik yaptırarak anlatıldı. Programda video gösterisi ile okul öğrencilerine ilgi çekici el yıkama sunumu yapılarak, 12 adımdan oluşan el yıkama broşürleri dağıtıldı.
Programa Halk Sağlığı Başkanı Dr. Adem YENİ, Halk Sağlığı Başkan Yardımcısı Dr. Ümit HAFÇI, Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Dursun GÖĞER, Sağlıklı Hayat Merkezi Sorumlu Hekimi Uzm. Dr. Dilek ENER, Makine Mühendisi Prof. Dr. Mustafa BOZDEMİR, Anaokulu Müdürü Elif DİRİ, Hemşire Türkan AKÇI, Ebeler Sema PEHLİVANLI ve Semra TUNCAY katıldı.


"HABER SATI ÇETİNER"
    KRAL 71

 

 



Başlık

26.1°