siyaset

siyaset Haberleri

HÜSEYİN BAŞ DİYOR Kİ!

HÜSEYİN BAŞ DİYOR Kİ!

“20 sene sonra çocuklarımız Türkçe konuşmuyor olabilir” Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş yerel seçim çalışmaları kapsamında Balıkesir’in Bandırma ilçesini ziyaret etti.

Burada teşkilat mensuplarıyla buluşan Hüseyin Baş Türkiye’nin büyük bir tehlike ile karşı karşıya olduğunu söyledi.
İşte BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş’ın konuşmasından notlar;


Türkiye bir çok konuda sıkışmış,  problem yaşayan ve çözüme ulaşamayan bir durumda. Türkiye'de çözümü ortaya koyabilecek tek siyasi oluşum esasında Bağımsız Türkiye Partisi’dir.

Dolayısıyla bize düşen görev Türkiye'yi karış karış gezip bu sorunların çözümünün bizde olduğunu bütün milletimize anlatmaktır. Eğer bunu yapmazsak, bakın çocukların sesleri geliyor, üzgünüm ama bundan 20 sene sonra o sesleri kesilebilir, o sesler artık Türkçe konuşmuyor olabilir. Bunlar size
uzak tehditler gelmesin. Bundan 20 yıl önce Suriye'de veya Libya'da bir vatandaşı çevirip ülkenizde 20 yıl sonra şunlar yaşanacak deselerdi gülüp sizine dalga geçerlerdi. Bu ülkelere fitne sokuldu arkadaşlar, bu ülkeler karıştırıldı ve bu ülkeler aslında böyle bir hale itilmek istendi. Bunun sebebi şuydu; bu ülkelerin ciddi yeraltı kaynakları vardı,  başta petrol olmak üzere ciddi zengin ülkelerdi.


“Türkiye Büyük İsrail Projesi’nin göbeğinde”


İkincisi, bu bölgede yaklaşık 30 yıldan beri aktif bir şekilde Büyük Ortadoğu Projesi dediğimiz İsrail topraklarının genişletilmesi projesi yürütülüyor.
Bu ülkeler de ne yazık ki bu bölge içinde kalan ülkelerdir. Şimdi bu duruma baktığınızda Türkiye'nin de buna benzer bir coğrafi kaderi var. Türkiye'de de ciddi anlamda zenginlikler var. Türkiye'de üzgünüm, ne yazık ki sömürülmeye müsait bir nüfus var, çok düşük ücretlere çalıştırılan insan topluluğu var. Bunun yanı sıra yine aynı şekilde bu uzun vadeli planların parçası olarak Büyük İsrail Projesinin haritasının ne yazık ki göbeğinde duran bir ülkeyiz. Dolayısıyla Türkiye çok sıkışmış bir vaziyettedir. Türkiye her an kavga etmeye, her an Bölünmeye, her an bir yere savaşa itilmeye hazır bir durumdadır adeta saatli bombaya dönmüş bir millet olduk.


“Dün 9 liraya geçinirken şimdi 17 liraya geçinemez olduk”

 

 

  "HABER MELİKE AL"
İLKEMİZ GERÇEKLERİ YAZMAKTIR.  



Anahtar Kelimeler: HÜSEYİN DİYOR !

Başlık

24.9°