HAL KULİSLERİNDE SÖYLENENLER AKP HEMİ KEL HEMİ FODUL DİYOR VATANDAŞ

HAL KULİSLERİNDE SÖYLENENLER AKP HEMİ KEL HEMİ FODUL DİYOR VATANDAŞ

YAPILAN ZAMLARI UNUTTURMAK İÇİN GÜNDEM DEĞİŞTİRİYORLAR BELEDİYELER İLE.BUNLARIN İKİ SİLAHI VAR BİRİ FETO DİĞERİ PKK ÖZELLİKLE KENDİLERİNDEN DEĞİLSE DİYORLAR. HEMDE BİR CENAZE EVİNDE KONUŞTULAR.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İBB'de terör örgütü aparatları istihdam ediliyor, aynısı Ankara'da da var
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İBB'de terör örgütü aparatları istihdam ediliyor, aynısı Ankara'da da var Politika Karaman'daki toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İBB'nin ardından terörle iltisaklı kişilerin işe başlatılmasının Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde de olduğunu ifade etti. Erdoğan, "İstanbul'da CHP belediyesi, anlaşma yapmışlar. Terör örgütü aparatı olarak bunlar istihdam ediliyor. Aynısı Ankara'da, başka yerlerde de var. Sinsi oyunlarını deşifre edeceğiz" dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karaman-Konya hızlı tren hattı açılışında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Türk Tabipler Birliği'nin Turcovac aşısının güvenilir olmadığı yönündeki açıklamasına tepki gösteren Erdoğan, "Erciyes Üniversitesi büyük bir kadro ile Turkovac aşısını yapıyor, icat ediyor. Adamlar diyor ki; böyle bir şey yok! Siz ne sahtekarsınız ya! Ne yalancısınız ya!" dedi. Erdoğan, terör teftişi başlatılan İstanbul Büyükşehir Belediyesi ifadelerini bu kez de Ankara Büyükşehir Belediyesi için tekrarladı.


"NEŞTER"


KRAL 71



Başlık

27°