GALİBA SOYLU SOYUNA MİRAS BIRAKTI

GALİBA SOYLU SOYUNA MİRAS BIRAKTI

Soylu hakkında çıkan haberlere tepki gösterdi: Görevden ayrılalı 5 buçuk ay oldu, intikam duyguları bitmedi demiş soylu efendi.soylu efendi ne kadar ekmek o kada köfte.çünü bakanlığınız şaibeli geçmiş.en büyük oğlumdan bir yaş küç

insan bünyesi et kemik sinirdir sinirler gerildimi? beyine anormal emirler verir o anda kişi normallikten çıkar anormal olur anormal insan normal düşünemez amman dikkatli olun sinirleriniz çelik gibi olmalı şalamaya bile dayanmalı
Eski İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, basında yer alan kendisine yönelik haberlere sert tepki göstermiş. Soylu, "Görevden ayrılalı 5 buçuk ay oldu. Hırsları, kinleri, iftiraları, intikam duyguları bitmedi.diyormuş demekki soylu efendi ettiğinizi çekiyorsundur belkide Organize bir şekilde her gün yeni bir iftira, yeni bir yalan, yeni bir yakıştırma. Bana alışmışlar, gölgeme ateş edip görevlerini yapıyorlar" demiş.
İçişleri Bakanlığı koltuğunu 5 buçuk ay önce Ali Yerlikaya' ya devreden AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, bazı gazetecilerin kendisine yönelik haberlerine X platformu üzerinden yaptığı paylaşımla tepki gösteriyormuş.

"KİNLERİ VE İFTİRALARI BİTMEDİ"diyormuş acaba sizdeki o alaylı tavırlarınızdan hatırladığımız gülücükler devam ediyorum yoksa bittimi?
Paylaşımında söz konusu haberlere ait görsellere de yer veren Soylu, "Görevden ayrılalı 5 buçuk ay oldu. Hırsları, kinleri, iftiraları, intikam duyguları bitmedi" ifadelerini kullanmış demek ki soylu efendi döneminiz şaibeli ki ardı arkası kesilmiyor zatı alınızden önceki iç işleri bakanlığı yapanlarda bu durum yok işin içinde şaibe olursa demek ki böyle oluyor.BENİM DÜŞÜNCELERİMDE BU.

"NEŞTER"

 



Anahtar Kelimeler: GALİBA SOYLU SOYUNA MİRAS BIRAKTI

Başlık

25.5°