DÜN KESKİNDE YER YERİNDEN OYNADI.DAVUT OĞLUNU ÇOK KALABALIK KARŞILADILAR.

DÜN KESKİNDE YER YERİNDEN OYNADI.DAVUT OĞLUNU ÇOK KALABALIK KARŞILADILAR.

Bir yıldır çalışmaları nı yüksek düzeyde sürdüren keskin gelecek Partisi ilçe başkanı ve keskin belediye başkan adayı Şabab Yücel gedik Ali oğlu iyi hazırlanmış.

Ahmet davutoğlu keskinden çok memnun ayrıldı öyle tahmin ediliyor gitti yerlerde böyle karşılama olmamıştı.siyasette iyi tecrübeli bir ilçe başkanına sahip olduğunun oda farkında olmuş olacakki ŞABAB Hanımla çok ilgilendi davetine icabet ettigi yüz mimiklerinden okunuyordu.KESKİN HALKINA ŞÖYLE HİTAPDA BULUNDU.


Davutoğlu, burada yaptığı konuşmada, ailenin önemine dikkati çekerek, “SODAM’da kadınlara hem meslek edindirme hem sosyalleşme hem de bir araya gelme imkanı veriliyor. Bizim doğal gazımız, petrolümüz sınırlı ama en büyük değerimiz ailemiz. Ailemizi koruduğumuz zaman her şey sağlam olur. Aile yapısı bozulan toplumlarda ise bütün hazineler onlara verilse, kaynaklar onlara tüketilse mutlu olunmaz.” dedi.

Cumhuriyet Meydanın da kurulan pazar yerindeki esnafı da ziyaret eden Davut oğlu, bir berberde saç bakımı yaptırıp, vatandaşlarla çay ocağında çay içti. AK Parti Keskin İlçe Başkanlığını da ziyaret eden Davut oğlu, partisinin İlçe Başkanlığında partililerle buluştu.

HABER ESENGÜL
 KRAL 71

 



Başlık

25.1°