BUL KARAYI AL PARAYI KİM KİME 3 KAĞIT AÇIYOR ZAMAN GÖSTERECEK:

BUL KARAYI AL PARAYI KİM KİME 3 KAĞIT AÇIYOR ZAMAN GÖSTERECEK:

Akşener'in CHP ile ittifak için 3 şartı var! İlk ikisi kabul görür ama üçüncüsü zor Yerel seçimlerde CHP ile ittifak yapıp yapmayacakları merak konusu olan İYİ Parti'nin Kılıçdaroğlu'nun önüne 3 şart sunacağı konuşuluyor.

Bunlardan birincisi İmamoğlu'nun yeniden İBB adayı olması, ikincisi Ankara'da Mansur Yavaş ile devam edilmesi, üçüncüsü ise CHP'nin kalesi olarak tabir edilen İzmir'in İYİ Parti'ye bırakılması... Bu taleplere Kılıçdaroğlu'nun ne yanıt vereceği şimdiden merak konusu oldu.

Partiler yerel seçim için hazırlıklarına devam ederken CHP ve İYİ Parti'nin ittifak yapıp yapmayacağı kamuoyu tarafından merak ediliyor. Kulislerde konuşulanlara göre; Akşener'in masaya oturmak için 3 şartı var.

BAHÇELİ'NİN ÇAĞRISI KULİSLERİ HAREKETLENDİRDİ
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin İYİ Parti'ye ittifak çağrısında bulunması siyasi kulisleri hareketlendirdi. Yerel seçimde nasıl bir tutum sergileyecekleri merak konusu olan Meral Akşener'in 14 Mayıs seçimlerinde ittifak yaptıkları CHP ile yeniden masaya oturmak için birtakım şartlar sunacağı öğrenildi.

 

"HABER SATI ÇETİNER"



Başlık

24.9°