GÖZÜNÜ SEVDİĞİM ÇORUMLU BURASI YÜRÜYÜŞ YOLUMU YOKSA MEYHANEMİ BU BANKLAR KİMİN İÇİN KONDU? SARHOŞLAR İÇİN Mİ? YOKSA MECAL SİZLER İÇİN Mİ?

GÖZÜNÜ SEVDİĞİM ÇORUMLU BURASI YÜRÜYÜŞ YOLUMU YOKSA MEYHANEMİ  BU BANKLAR KİMİN İÇİN KONDU? SARHOŞLAR İÇİN Mİ? YOKSA MECAL SİZLER İÇİN Mİ?

Hani ne oldu ASAYİŞİN berkemal olması için polislerimize takviye olsun diye mahalle bekçileri alınmıştı?bu kardeşlerimiz hangi görevlere tevdi edildi diye vatandaş soruyor?

Ya bu yürüyüş yolunu kaldırın yada bu rezalete çözüm getirin diyor vatandaş.bu semtler yeni yeni sosyal lığa alışıyor burayı ya koruyun yada kamera koyun ki hareketler izlenebilsin diyor vatandaşlar.Kırıkkalede sosyal yaşamda vatandaş eşi ile bu yapılan yolda yürüyemeyecek mi? Bu yol niye yapıldı? Bu meret şişede durduğu gibi insan bünyesinde durmuyor sarhoşlar vatandaşı rahatsız ediyor illaki cinayet mi işlensin yoksa yaralama mı? Bizim görevimiz kurumların gözden kaçırdıklarını hatırlatmak bu çirkin olayların önlenmesi için bizleri sizlere mektup olarak talep ediyorlar bizden söylemesi.müdür bey. (KRAL 71 GERÇEKLERİ YAZAR)

Başlık

25.1°