SAHİ KIRIKKALE İL ÖZEL İDARESİ NE OLACAK HAKTAN KAÇMAZ DEDİK VALLAHİ HAKTAN MI KAÇTI HALKTAN MI KAÇTI kendiliğin Den Mİ GİTTİ BİLEMEYİZ.

SAHİ KIRIKKALE İL ÖZEL İDARESİ NE OLACAK HAKTAN KAÇMAZ DEDİK VALLAHİ HAKTAN MI KAÇTI HALKTAN MI KAÇTI kendiliğin Den Mİ GİTTİ    BİLEMEYİZ.

Ey okur hiç böyle vali olurmu? Çalışan maki nanın dişlisine manevi la soktu sanki 25 yıllık düzeni bozduğuna inanıyorum Allah böyle valileri başka şehirlere vermez inşallah.

Sevgili okurlarım geldi babasıyla gitti babasıyla Kırıkkaleyi oğlumu yönetti babası mı bir türlü akıl erdiremedik vali konağından sızan bilgiler böyle idi inanır mısınız ilimizin hiçbir derdi ile ilgilenmedi yol kenarlarına dökülen molozları defalarca yazdım oralı mısın demedi sonunda vali muavini Osman bey sağ olsun ilgilendi diyeceğimiz şu ki bu şehrin il özel idaresi ne zamana kadar vali muavini ile yürütülecek bazı sivri zekalıların gazına gelip çalışan bir tezgahı durdurdular 31 marttan sonra göreceğiz siyasete demir atanları kendilerini amerikanın 6.filosu sananları.Bu yollar o beğenmediğiniz Ata nur un eserleri yeni atılan asfaltları gidinde görün delicenin boz köy ve kocabaş yollarına bir bakın 10 kilometrelik asfalt ne hale gelmiş? Ben gittim gördüm çünkü il özel idare nerede KRAL 71 ORADA. (KRAL 71 GERÇEKLERİ YAZAR)

Başlık

25.5°