MEMDUH BODUR, ÖLÜMÜNÜN 9. YILINDA DUALARLA ANILDI MEKANI CENNET OLSUN ÖRNEK BİR BAŞKANDI.

MEMDUH BODUR, ÖLÜMÜNÜN 9. YILINDA DUALARLA ANILDI                                    MEKANI CENNET OLSUN ÖRNEK BİR BAŞKANDI.

Allah rahmet eylesin gönül isterdi ki yanından hiç ayrılmayanlar Memduh un nimetlerinden yararlananların da o mezarın başında olmasını isterdik Memduh yeni ölmedi sayın koyuncu 9 senedir yurt dışında mıydınız diye adama sorarlar göstermelikler hiçte etik

Ahde vefanın eşsiz örneklerini sergileyen Bodur Ailesi, 11 Martla Memduh Bodurun unutulmadığını ve bundan sonra da unutulmaması için ellerinden geleni yapacaklarını ve Bodur sevgisini ellerinden geldikçe yaşatacaklarını ifade etmişler hal bu ki bu durum bir ailenin asli görevidir.gönül İsterdi ki sadece A haber ajansı değil bütün gazeteciler orada olsun hani sağlığında elleri Memduh un cebinden çıkmayanların hani ne oldu nerede kaldınız zamanında Bodur un uşaklığını yapanlar. sevgili okurlar ölme yoksa tez unutulursunuz sağlığınızda dostunuza dikkat edin.öldüğünüzde bile dosta ihtiyaç vardır. (KRAL 71 GERÇEKLERİ YAZAR)

Başlık

27°