Simetri Hacıları sağlıklı ve dönüş yolundalar

Simetri Hacıları sağlıklı ve dönüş yolundalar

Kutsal topraklara farz ibadetlerini yerine getirmek işçin giden hacı adayları bu yıl felaketlerle karşılaştı.

Kırıkkale?nin öz firması olan Simetri Turizm hac umre firması ile bu kutlu ve kutsal ibadete katılan Hacılardan sağlık haberleri geldi.

            Yüzlerce ölüm oldu

Önce bir vinç kazası ile yüz ona yakın hacının hayatını kaybetmesi, üç yüze yakın hacının yaralanması kazası oldu. Daha bu acıyı dünya Müslümanları üzerinden atamamışken; Mina?da meydana gelen şeytan taşama safhasında sıkışmadan sekiz yüze yakın hacı vefat etti. Aynı olayda binin üzerinde de yaralı oldu.

            Her iki olayda da Kırıkkale Firmamız Simetri Turizm hacılardan ve hacı yakınlarından krizi yönetme anlamında tam not aldı.

            İlk olay olduğu ilk anda Kabe?de zaten hacıların sürekli yanında olan rehberler hemen hacıları güvenli bölgeye almışlar ve o anda Kabe?de olan hacıları hemen otellerine tahliye etmişlerdir.

            Mina olayında ise o saate ki sıkışıklığa bırakmadan hacıların ilk vazifesini yaptırarak güvenli şekilde otellerde istirahata almaları yine simetri turizmin farkını gösterdi.

            Hacı yakınlarını anında bilgilendirme

            Sosyal medya üzerinden kutsal yolculuğa ilk başladıkları andan itibaren fotoğraflarla yakınlarını haberdar eden ve her faaliyetlerini video ve fotoğraf ile bildiren simetri hac umre firması bu olaylarda da bu şekilde yaptı.

Her iki olayda da daha ilk dakikalarda sosyal medya üzerinden tüm hacıların fotoğraflarını yayınlayarak hacı yakınlarının merakını gideren simetri turizm ayrıca her hacı adayının hemen yakınlarını aramasını sağladılar.    

Kusursuz hizmet anlayışımız

?Kutsal yolculuğa firmamız ile çıkan her hacı adayımız bize emanettir ve biz bu emaneti sağ salim memleketimize tekrar getirmek için yoğun çaba sarf ediyoruz? diyen Simetri Turizm Kırıkkale sorumlusu Fazlı Güventürk daha söyle şöyle konuştu. ? Bu kutsal görev mutlaka uzman rehberler işliğinde yapılmalı, uzman rehberleri olmayan firmalar hacıları nerede he zaman bulunduracaklarını bilmediklerinden zaman zaman sorunlar yaşanmaktadır. Firmamızda yeterince ve yetkin rehberlerimiz hacıların emrinde görev yapmışlardır? dedi.

Hacılar dönüş yolunda

            Simetri turizmi tercih ederek hacca giden hacı adaylarımız hacılık görevlerini tamamladılar ve kafileler halinde yurda dönüş yoluna geçtiler.

 



Başlık

27°