AHMET DAVUTOĞLU KIRIKKALE DE YENİ KURULAN PARTİLER İÇERİSİNDE İLERLEME KAYDEDİYOR.

AHMET DAVUTOĞLU KIRIKKALE DE YENİ KURULAN PARTİLER İÇERİSİNDE İLERLEME KAYDEDİYOR.

Bu caddede bulunan deva,ile demokrat partisinin tabeladan öte geçemiyorlar gelip geçtikçe bakıyoruz hep kapıları kilitli

bu partiler aynı binada bulunuyorlar ancak  deva partisi,ve demokrat partinin hep kapıları kitli  aynı binada bulunan iyi parti ve gelecek partisinde gece yarılarına kadar kapıları  açik gelip gidenlerin hattı hesabı yok. 
Gerek SELÇUK  özdağın kırıkkaleli olması gerekse il başkanı Murat korkmazın öz verili olması nedeni ile gözle görülür bir canlılık kaydediliyor.


29 kasım salı günü saat 20'ye kadar üye kaydı ile uğraştılar İl başkanı murat korkmaz iş insanı olmasına rağmen zaman zaman kendi işlerini inkıtaya uğratarak kişisel işlerini zarara uğratma pahasınada olsa gellecek partisinin kırıkkalede bayrağını burca dikme çabasından geri durmuyor.
 
zira kırıkkalede ekibi'de aynı hızla devam ediyor örneğin bazı hukuksal yönlerde yardımcı olan "Avukat TUĞBA ÇİFTÇİ"DE AYNI SAATLERE KADAR İL BAŞKANI İLE ÇALIŞMALARA EŞLİK ETTİĞİ GÖZLENDİ HATTA ÇAY İŞLERİNDE ÇALIŞTIRILAN ELAMAN BİLE EVİNE DÖNECEK VASITA BULAMADIĞI İÇİN İL BAŞKANI MURAT KORKMAZ ÖZEL ARAC'I İLE ÇAYCI ELAMANI EVİNE BIRAKTIRDIĞI BİLGİSİNE ULAŞILMIŞTIR. BU NEDENLE GELECEK PARTİSİ SEÇİM ATMASFÖRÜNE GİRMİŞ GRÜNÜYOR SÖZÜN KISASI GELECEK PARTİSİNDE FAALİYETLERİ CANLI TUAN İL BAŞKANI MURAT KORKMAZ BİR DEFA İNAT ETTİK İNATTA BİR MURATTIR DEDİ.

   "HABER SETI ÇETİNER"
İLKEMİZ GERÇEKLERİ YAZMAKTIR.



Başlık

25.1°